2013. október 4., péntek

Megható...


Link a videóhoz... 

Biztosan sokan ismeritek, de nem baj... inkább gyógyítanák a sok beteg lelket ilyen dolgokkal, mint ezekkel a mondatokkal, pl. egy híradóban: Meghalt, súlyosan megsérült, kigyulladt, karambolozott...
Igen, legyünk reálisak, sajnos megtörténnek a szörnyűségek, bármikor és bárkivel, de nem gondolnám, hogy csak erről kell szólnia az életünknek. 
Félreértés ne essék, néhány borzalomról mindenhonnan értesülünk, a baj ott van, hogy a jóval nincs egyensúlyban... Túl kevés jut a szépből, meghatóból, emberségből a hétköznapok szennyétől megfáradt lelkeknek. 
Nem is tudom, kell-e magához a videóhoz bármit is hozzáfűzni... Megfogalmazni úgy érzem, nem tudom... csak szavak jutnak eszembe: emberség, önzetlenség, jóság, állatszeretet, elhivatottság. És, hogy az ÖNZETLENSÉG és JÓSÁG igenis létezik, bármennyire is próbálják ezt elpusztítani és kiirtani belőlünk!!! 
Szóval ajánlom mindenkinek, aki látta és aki nem, annak is, hogy szánjon rá két percet... és mindentől függetlenül, hogy ki ő, mennyi fizetést kap és mi a szakmája, nézzétek meg! Ne szégyelljétek átélni azt, ami próbál előbuggyanni belőletek a felszín alól... Ciki? Prófétás? Csöpögős? Hát legyen! ;) De tudjátok, az emberek így vagy úgy, de éreznek valamit, az ilyen képsoroktól, és azoktól a hírektől, amikről nem sokat hallunk, hogy nem csak meghalt, hanem sikeresen újraélesztették, megmentette az életét... Valamit, amitől most úgy érzem, kicsit megtisztult a lélek... A szkeptikusoknak, akik csak azt látják, hogy "híres lett valaki, és mennyi ilyen van még a világon" üzenem: Igen, és ő az egyik közülük! Mennyi ilyen van?!!! RENGETEG, csak sajnos nem hallunk felőle.... De bárcsak láthatnánk hasonlót,- legyen szó emberről, állatról,- még rengeteget!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése